Nyheder

Micro Rally Cup

4 Teams kommer til Fårvang.

4 Micro Rally Teams har meldt Deres ankomst til Fårvang Rallyshow.

Efter en endt forårs sæson, med gode resulterer i både Rallysprints og MiniRally, hvor Oliver Saust Rallysport førere tuneringen, kommer Micro Rally Cup kørerne nu til det traditionsrige BIRCH Tvilum  Rallyshow, som afvikles fredag d. 11. August i forbindelse med fåremarked og byfest i Fårvang.

Brian S. Madsen debuterede i Rallysprint, i netop dette løb sidste år, og han har fået kørt en del løbskilometer siden.

Oliver Saust, startede i Micro Rally Cup i denne sæson, og viser stort talent for at kunne kører en Micro Rally Cup bil, til det yderste og dermed også gode resultater, herunder en flot 2. Plads i MiniRally på Fyn i Juni.

Niels Gramstrup er ved at finde sig tilpas, i hans Micro Rally bil, og viste rigtig gode tider ved Yokohama Mesterskabets Rallysprintet i Ringkøbing, for ca. en måned siden.

Familien Kudahl, kommer og debuterer med Deres nybyggede Ford Ka, som nu skal med i feltet og se hvorledes den måler sig op imod de andre Micro Rally Cup biler.

Så, som I kan se, bliver det et spændende løb, som ud over at være et Rallysprint, også er tællende i Micro Rally Cuppen, så vi forventer at der bliver gået til stålet, og kørt tæt, da ingen af deltagerne vil give unødige sekunder fra sig i kampen om mesterskabspoint.

Løbet starter kl. 17:00, og afviklet i industriområdet i Fårvang, hvor der køres en snæver og krævende Rallysprints prøve.

Se yderligere omkring programmet på: http://www.rallyshow.dk